Wat is de situatie rondom mijn Holland Norway Lines overtocht?

Gewijzigd op Fri, 24 Mar 2023 om 08:36 AM

Holland Norway Lines heeft een oplossing gevonden voor de recente problemen in de Eemshaven en kondigt aan dat het vaarschema voor het lente- en zomerseizoen gewaarborgd is. Zo zal Holland Norway Lines op korte termijn varen vanuit Cuxhaven en streeft Holland Norway Lines ernaar haar activiteiten voor het hoogseizoen te verplaatsen naar Emden.


Voordat Holland Norway Lines vanuit Cuxhaven gaat varen is er nog kans op annuleringen, maar Holland Norway Lines werkt voor deze periode hard aan alternatieven en zal ons de komende weken op de hoogte houden van eventuele ontwikkelingen in het schema.


Vertrek vanaf half april

Holland Norway Lines zal vanaf half april vanuit Cuxhaven gaan varen, waarmee vanaf dat moment een vaste ligplaats wordt gegarandeerd. Reis je voor die tijd, word je via SMS op de hoogte gesteld van de actuele status van jouw afvaart.


Vertrek vanaf 1 juni

Holland Norway Lines zal vanaf vanaf 1 juni vanuit Emden vertrekken. 


Meer informatie

Er wordt hard gewerkt aan de laatste operationele zaken door Holland Norway Lines, zoals bereikbaarheid van deze alternatieve locatie. Zodra dit is afgerond, zullen we de verdere details delen.

Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren