Buro Scanbrit: Ik wil mijn boeking wijzigen. Kan dat?

Gewijzigd op Fri, 07 Jul 2023 om 10:47 AM

Wijzigingen maken in je boeking is mogelijk tot 28 dagen voor vertrek. We brengen dan € 32 wijzigingskosten in rekening plus de eventuele kosten die doorberekend worden door externe partijen. Dit zijn wijzigings- of annuleringskosten of een meerprijs die de accommodatie, excursie of vervoerder uit de jouw geboekte reis in rekening brengt. Binnen 28 dagen voor vertrek worden er annuleringskosten in rekening gebracht.

 

Wijziging van vertrekdatum of (aantal) reizigers
Wijziging van de vertrekdatum of verminderen van het aantal reizigers wordt gezien als een (deel-)annulering van de reisovereenkomst. Afhankelijk van de reis en de wijziging worden annuleringskosten in rekening gebracht. Neem voor de exacte kosten contact op met ons Customer Service Center.  


Hoe kan ik mijn boeking wijzigen?

Klik hier om je wijziging door te geven. Kies bij 'Ik heb een vraag over' voor 'Een bestaande boeking'. Voeg je boekingsnummer toe en vervolgens kies je bij 'Mijn vraag gaat over' voor 'Wijzigen van boeking'. Als je vraag is ingediend, nemen we zo snel mogelijk contact met je op.


Maaltijden aan boord, excursies of overige onderdelen bij boeken?

Klik hier om je bijboeking door te geven. Kies bij 'Ik heb een vraag over' voor 'Een bestaande boeking'. Voeg je boekingsnummer toe en vervolgens kies je bij 'Mijn vraag gaat over' voor 'Wijzigen van boeking'. Als je vraag is ingediend, nemen we zo snel mogelijk contact met je op.


Indeplaatsstelling

Wil je een reis overdragen aan een andere persoon, dan kan dit nog tot 7 kalenderdagen voor vertrek.

In dat geval rekenen we € 32 wijzigingskosten plus de extra kosten als gevolg van de wijziging. Om de wijziging in behandeling te nemen, ontvangen we graag een e-mail van de hoofdboeker.

Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren