Wanneer ontvang ik de inloggegevens van Mijn Boeking?

Gewijzigd op Wed, 28 Dec 2022 om 05:11 PM

Binnen ca. 2 dagen na ontvangst van je factuur/bevestiging, ontvang je de inloggegevens voor je persoonlijke Mijn Boeking pagina op onze website. Hier kun je o.a. de factuur via iDeal of Bancontact betalen, je reis bekijken en circa 3 weken voor vertrek je reisdocumenten downloaden.

Heb je reeds eerder bij Buro Scanbrit of Motoerit geboekt, dan kun je met je bestaande inloggegevens inloggen.